Renolit Ibérica, S.A. (Alkorplan) - Materials i sistemes de cobertes

Alkordesign

Solució estètica per a cobertes: mitjançant membranes d'estanqueïtat i perfils de PVC-

Fotografia de Solució estètica per a cobertes
El sistema de la marca AlkorDesign, distribuïda per Renolit Ibèrica, es compon de dos elements: membrana d'estanqueïtat AlkorPlanF a força de PVC-P en la versió estàndard i perfils de PVC-P que se sueldan en les membranes AlkorPlan per mitjà d'aire calent.

El sistema AlkorDesign combina l'estètica de les cobertes metàl·liques (zinc o plom) amb els avantatges de les membranes d'estanqueïtat sintètiques AlkorPlan. Aquesta solució permet evitar els problemes d'aquestes cobertes.

Entre els seus avantatges destaquen: cost reduït de manera significativa (fins a més de 40% en els casos més complexos); temps d'instal·lació bastant més curt: fixació sense ‘pota lliscant’ ni ‘placa de distribució’ no més motllura/encasti de les juntes; tractament dels punts particulars fàcil de realitzar; realització de soldadures amb aire calent. També s'important l'exigència considerablement reduïda per a l'estructura: l'escassa resistència al vapor d'aigua disminueix els riscos de condensació i evita els problemes de ventilació. La flexibilitat de les membranes d'estanqueïtat AlkorPlan permet treballar fàcilment en totes les formes geomètriques de suport.

La membrana d'estanqueïtat AlkorPlan no pesa més d'1,8 kg/m² (1,5 mm d'espessor), la qual cosa permet importants estalvis sobre l'estructura portante.

És de manteniment reduït. En general, una inspecció visual i una simple neteja dels canals i de les evacuacions són suficients. La disponibilitat dels colors depèn de la zona geogràfica.