Gardena - Aspersores, difusors i degotadors

Gardena Sprinklersystem

Sistemes de reg enterrats: turbo-aspersores emergents combinables entre si

Fotografia de Sistemes de reg enterrats
El sistema de reg enterrat Gardena és la solució per a un reg de la gespa de resultats excepcionals, gràcies als productes innovadors i intel·ligents. Els turbo-aspersores emergents Gardena, combinables entre si, per a una instal·lació més flexible, permeten ajustar la superfície de reg, l'abast i el sector, garantint una distribució uniforme de l'aigua.

La solució més adequada per a petites àrees de gespa fins a 100 m2 és el turbo-aspersor T 100. El seu amortidor de gir torbo patentat, amb una innovadora llengüeta, garanteix una distribució òptima de l'aigua, totalment lliure d'esquitxades, i una definició exacta i senzilla de la zona de reg

Per cobrir àrees de gespa entre 200 i 380 m2, els turbo-aspersores T 200 i T 380 tenen quatre filtres integrats intercanviables, amb cabals d'aigua variables, la qual cosa permet un ajust senzill del sector de reg, que pot anar des d'una cambra fins al cercle complet. Un deflector especial en V assegura una distribució absolutament uniforme de l'aigua cada vegada que es varia l'ajust i el rang seleccionat, fins i tot amb un abast mínim.

Per al reg dels jardins geomètrics de mitjà o petita grandària, Gardena compta amb l'aspersor oscilante emergent US140, ideal per a superfícies quadrades i rectangulars, que permet simplificar la planificació d'un reg enterrat, reduint el cost de la seva instal·lació. La seva superfície de reg, regulable, és de 2 a 140 m2, amb una amplària de reg, regulable, d'1 a 9,5 metres, i un llarg de reg ajustable, de 2 a 15 metres. Es presenta amb una tapa de protecció d'amples vores, que evita l'entrada de l'herba, i també està protegit contra les formigues.

Tots els ajustos dels turbo-aspersores Gardena es poden fer de manera intuïtiva sense necessitat d'eines especials. La protecció de l'engranatge i el filtre integrat els fan resistents a prova de sorra, de la brutícia i del temps.

Instal·lats individualment o combinats, els aspersores emergents Gardena garanteixen una distribució uniforme de l'aigua. L'ajust de l'àrea de reg, sector i abast de polvoritzat garanteixen un funcionament òptim.

Gardena ofereix també versions especials Premium amb capçal de metall robust, que compten amb 5 anys de garantia.