Rentokil Initial España, S.A. - Repel·lents d'animals

Rentokil

Sistemes antipalomas: diversos sistemes disponibles

Fotografia de Sistemes antipalomas
Rentokil disposa d'una àmplia varietat de sistemes antipalomas en funció de les característiques del lloc on necessitin ser instal·lats i de la gravetat de la plaga de colomes.

- Sistema de cables: Consisteix en la instal·lació de nailon cobert, molls d'acer inoxidable i cables que es fixen entre els pilars d'acer inoxidable, i és un dels sistemes antipalomas més discrets, gairebé imperceptibles.

- Sistema de malles: Aquest sistema antipalomas s'adapta perfectament a qualsevol edifici, ja que Rentokil posseeix malles de qualsevol grandària i color, que a més s'ajusten fàcilment.

- Sistema de pues: El sistema de pues ha estat dissenyat per a interiors on han niat les colomes, per exemple naus o magatzems. Les pues antipalomas s'instal·len en gairebé qualsevol lloc de les seves instal·lacions on hi hagi colomes, per exemple ràfecs, càmeres de seguretat, llums, xemeneies…

- Sistema electrostàtic: Amb aquest sistema antipalomas es col·loca una instal·lació d'acer inoxidable a través de la qual passen impulsos de molt baixa potència, per tant quan les colomes o altres aus es posen, senten una vibració que les incòmoda