Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sistemes de guiat per a maquinària

Müller Elektronik

Sistema per autoguiado de maquinària agrícola: terminal, antena, aplicacions i adreça sense suport amb motor de volant

Fotografia de Sistema per autoguiado de maquinària agrícola
Track-Guide II: aquest terminal ho sap tot a l'àrea de sistemes d'adreça. Aconsegueix màxima precisió i efectivitat gràcies a diversos senyals de correcció i sistemes RTK. A més existeix l'opció de connectar càmeres o sistemes de radiocomunicació per supervisar processos.

Els avantatges de l'App & Go són flexibilitat i seguretat per al futur. En el primer pas cada usuari tria el terminal corresponent a les seves necessitats, com per exemple el Track-Guide II per a solcs paral·lels.

Altres aplicacions poden ser activades en cas de necessitat. Aquest resum visualitza les aplicacions amb les quals estan equipats els diferents terminals en versió estàndard.

Isobus-UT: aquesta aplicació activa la regulació de l'Isobus. El terminal, com per exemple el Track-Guide II, correspon així a les normes de l'Isobus. Es pot aplicar com a terminal universal (UT per a la regulació de totes les màquines que compleixen amb la normativa, independentment del fabricant).

Les antenes receptores de senyals GPS A100 i A220 de Müller-Elektronik d'alta qualitat cobreixen totes les necessitats en la precisió agrícola. L'antena A100 permet la recepció del senyal DGPS Egnos o i-Dif i es pot utilitzar per al guiat en paral·lel i en alguns casos també per a l'adreça automàtica.

Track-Leader: aquesta aplicació facilita un guiat exacte de solcs paral·lels en la parcel·la, seguint diverses maneres de treball, fins a en casos de visibilitat limitada amb una antena receptora D-GPS. A més permet marcar i guardar obstacles, limitis i solcs. Les dades es traspassen amb una memòria USB de l'ordinador de la finca. Processos de treballs interromputs es poden guardar i continuar a qualsevol moment.

Track-Leader Top:

- Adreça sense suport amb motor de volant: aquesta solució és molt flexible perquè es deixa muntar i desmuntar fàcil– i ràpidament. Des del senyal gratis Egnos fins a la precisió RTK tots els senyals de correcció estan disponibles.

- Hidràulica integrada: es tracta de la solució més precisa. Gràcies a la posició GPS i la informació provinent dels sensors, el sistema genera les ordres d'adreça transferides directament a la vàlvula hidràulica.