Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sembradores par a la sembra directa

Horsch Sprinter NT

Sembradoras para sembra directa: tècnica de sembra amb dents

Fotografia de Sembradoras para sembra directa
L'Esprintadora NT en 15 i 24 m d'amplària de treball, representa una màxima rendibilitat. La tècnica de sembra amb reixes de cisell de l'Horsch NT proporciona una part elevada de terra fina en la línia de sembra i la col·locació de la llavor en un “solc” obert. La reixa de sembra forma un solc i elimina matèria orgànica de l'horitzó de sembra. En aquest solc es col·loca la llavor i el corró de sembra l'estreny a la terra humida, d'aquesta forma s'aconsegueixen excel·lents germinacions encara en condicions ciáticos extrems.

La sembra pot efectuar-se en terrenys treballats elaborats, com en terrenys no elaborats i és ideal para la sembra directa.

L'Esprintadora 24 NT aconsegueix màxima rendibilitat gràcies a la seva amplària de treball i el carro de sembra amb un depòsito de 17.000 l, SW 17.000 SD. La versió de 15 m d'amplària té algunes particularitats, el carro i la unitat de sembra són una unitat compacta. A més, l'Esprintadora 15 NT disposa d'un carro de sembra una mica més petit amb una capacitat de 12.000 l.