Conic System - Altres equips per la fruita i les hortalisses

Conic system PRO-300

Sembradora de safates: permet sembrar qualsevol tipus de llavors en safates rígides i flexibles

Fotografia de Sembradora de safates

PRO-300 és una línia de sembra totalment automàtica i adaptable a qualsevol tipus de safata. De disseny versàtil totalment modular i configurable per adaptar-se a les necessitats de sembra de cada client. El futur de les línies de sembra ja és una realitat.

DECOP 300 és una sembradora de buit per plaques d'eficàcia demostrada que permet la sembra de 1200 safates per hora. Rapidesa, comoditat i fiabilitat són els objectius per al disseny d'aquesta línia de sembra. Augmentar la velocitat de sembra, reduir els temps de canvi de llavor i safata, situen la PRO-300 entre una de les sembradoras més precises, ràpides i eficaces del mercat.

Tots els paràmetres de treball s'ajusten des de la pantalla tàctil i queden memoritzats per a cada tipus de safata o varietat a sembrar. Ajustos motoritzats per a cada tipus de safata. Des de la pantalla tàctil l'usuari pot modificar les posicions segons les seves preferències.

El nou sistema d'ompliment combina làmines corbes per un pre-omplert i un corró ajustable, amb el qual podem escollir el nivell de compactació per a cada cultiu, aconseguint un ompliment uniforme en tota la safata.

Nova interfície de comunicació, més senzilla i intuïtiva per facilitar l'ajust dels paràmetres de treball.

Els nous sistemes de fixació ràpida per a placa, caiguda i punzonado, permeten reduir el temps de canvi de llavor i safata.