Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sembradores pneumàtiques

Horsch Sprinter Duett 4ST/ 6ST/ CO8

Sembradora arrossegada: adaptable a tractors de 150, 220 i 300 CV de potència

Fotografia de Sembradora arrossegada
Promoció d'inversors de treballs agrícoles - Pita comercialitza les sembradoras arrossegades Esprintadora Duett 4ST/ 6ST/ CO8, d'Horsch, tres models de màquina que combinen preparació del sòl, sembra i fertilització en una passada.

Amb una amplària de treball de 4, 6 i 8 m, respectivament, aquestes sembradoras poden adaptar-se a tractors de 150, 220 i 300 CV de potència.

L'ajust de profunditat es realitza en el xassís, a través de separadors de diferents espessors. D'aquesta manera, cada secció pot ajustar-se individualment a la superfície del sòl i col·locar les llavors de forma precisa a la mateixa profunditat. Quan es puja o es baixa l'Esprintadora, el xassís sencer es mou per assegurar els girs ràpids. Tots els models estan proveïts de grans tancs de llavors de fins a 3.800 l de capacitat. Entre altres avantatges, aquest model de sembradora, que pot aplicar insecticida i fertilitzant, presenta una separació de les dents que proporciona un gran alleujament en la passada, a més d'una alta pressió de les reixes (fins a 280 kg) per assegurar un precís control de la profunditat.

En els tres models, que tenen una amplària en plegat de 3 m, el sistema és capaç de sembrar amb molta palla.