Rentokil Initial España, S.A. - Sabons

Swarfega Orange

Sabó de mans per a ús industrial: hidratante i sense dissolvents

Fotografia de Sabó de mans per a ús industrial
Per acabar amb les brutícies fortes, Initial recomana el lavamanos Swarfega Orange, ràpid, suau i eficaç gràcies a un tensoactivo d'origen natural

Les taques de carbó, grafit, carburants, dissolvents o greixos de maquinària, pròpies dels treballadors de la indústria, sovint es resisteixen a aquest efecte netejador dels sabons corrents i obliguen a recórrer a mètodes d'higiene poc recomanables i perjudicials per a la pell.

Els professionals de la indústria, pesada o lleugera, i del manteniment i la reparació de vehicles lluiten diàriament contra fortes brutícies a les seves mans, tan difícils d'eliminar que fan inevitable l'ús de substàncies no aptes per a la cura de la pell. Dissolvents, i altres productes concebuts per a la neteja en general, són usats en aquests llocs de treball per acabar amb les fèrries taques de les mans.

Un problema de fàcil solució, a través de l'ús de sabons que, a més d'eliminar la forta brutícia derivada del treball industrial, ajuden a protegir i a cuidar la pell. És el cas del lavamanos Swarfega Orange, sense dissolvents i compost per micropartículas i agents hidratantes que no posen en risc la cura de les mans i és capaç d'acabar amb qualsevol tipus de taques.

El sabó Swarfega Orange és ràpid, suau i eficaç gràcies a un tensoactivo d'origen natural, sobre la base del com està elaborat. A més, és hipoalergénico i hidratante i està aromatizado. El color taronja d'aquest sabó, la seva olor i suavitat no estan renyits amb l'eficàcia a l'hora d'eliminar brutícies fortes, per aquest motiu Initial, especialista en solucions d'higiene per a empreses, recomani el seu ús en qualsevol negoci que tracti amb greixos, carbó o qualsevol matèria susceptible de provocar taques complicades de llevar.