Talleres Agrícolas Fuertes, S.L. - Altres equips de recol·lecció

Talleres Fuertes T-2

Recogedoras i trilladoras de leguminosas: de fréjol i maní

Fotografia de Recogedoras i trilladoras de leguminosas
Amb la recogedora i trilladora T-2 el producte rep un tractament especial, des de l'inici fins al final de la collita. L'agricultor pot recol·lectar en qualsevol temps amb molta més qualitat. Utilitzant solament un operador, la T-2 recol·lecta i trilla fins a 30 tones de frejol i/o 20 tones de maní al dia.

El mecanisme recol·lector de la T-2 està compost per una plataforma recol·lectora i un mecanisme elevador/rodes guia, un conjunt responsable de la recol·lecció de les plantes de Poroto (fréjol) i maní. La plataforma recol·lectora agarra les plantes que es troben en fileres sobre la superfície del sòl. El mecanisme elevador envia el material recol·lectat fins al cilindre condicionador i direccionador, que ho encamina cap al mecanisme de trilla.

L'operació de trilla es realitza pel sistema ‘Fabi’ (Flux axial de baix impacte), exclusiu de Miac. A través del cilindre trillador les plantes se sotmeten a l'acció dels dits batidores, separant els grans de les beines (fréjol) o càpsules (maní), branques i altres impureses. El sistema ‘Fabi’ permet a l'agricultor recol·lectar frejol o maní parcialment humits, verds o secs. La disposició helicoïdal dels dits batidores de el ‘Fabi’ també evita que la zaranda perforada s'obstrueixi per impureses, facilitant el passatge dels grans o càpsules cap a la caixa vibradora.

En l'operació de trilla, els grans se separen de les beines i branques (fréjol) o càpsules de les branques (maní). Els grans i altres impureses passen per la caixa vibradora, els grans es dirigeixen cap al dipòsit sota el cilindre trillador i les petites impureses es retiren pel tub de succió. Els grans o càpsules completament nets es transporten per l'elevador de grans cap al dipòsit graner. Les beines verdes s'emmagatzemen en el dipòsit posterior. Els grans o càpsules dipositades en la tremuja granera ja estan trillades i netes per ser comercialitzades, la qual cosa permet a l'agricultor guanyar temps i optimitzar la mà d'obra.