Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Climatització per a hivernacles

Ininsa

Quadres i automatismes per a control climàtic: poden incorporar-se centraletes

Fotografia de Quadres i automatismes per a control climàtic
Tots els hivernacles d'Ininsa que ho precisin poden subministrar-se amb quadres elèctrics d'automatisme, als quals poden incorporar-se centraletes específiques per gestionar i automatitzar tant les ventilacions de l'hivernacle com totes aquelles instal·lacions complementàries de l'interior del mateix.

Els quadres d'automatisme d'Ininsa es componen d'armaris estancs, que protegeixen tots els elements elèctrics de força i protecció necessaris per a cada instal·lació particular, fabricats sota les normatives espanyoles vigents per a instal·lacions elèctriques d'aquest tipus.

En els quadres s'integra la centraleta de control climàtic corresponent, de manera que tot el control climàtic de l'hivernacle es troba centralitzat en un mateix quadre, facilitant d'aquesta forma la gestió de tots els elements de l'hivernacle des d'un únic punt.

D'entre totes les centraletes existents al mercat destaca la centraleta Ininsa’Clim , desenvolupada especialment per realitzar el control climàtic dels hivernacles Ininsa. Aquesta centraleta incorpora de forma estàndard sonda de temperatura ambienti interior i sonda anemòmetre exterior (velocitat de vent), encara que està preparada per connectar una àmplia gamma de sondes i sensors per gestionar de forma total el control climàtic de l'hivernacle, tals com: sensor de pluja, sensor adreça del vent, sonda d'higrometria (humitat ambiental), sensor d'intensitat de radiació, temporitzadors per a pantalles d'ombrejo o ventiladors d'inflat doble càmera o sensor de CO2.

A més, també disposem d'una àmplia gamma de centraletes específiques per poder controlar dues o més ambients diferents dins d'un mateix hivernacle, molt útils per a aquells casos en què es tenen diferents cultius dins del mateix hivernacle o es volen controlar diversos climes dins d'una mateixa instal·lació.