Trelleborg Wheel Systems España, S.A. - Pneumàtics de vehicles industrials

Trelleborg TH 400

Pneumàtics agro-industrials: proporcionen una alta estabilitat lateral

Fotografia de Pneumàtics agro-industrials
TH400 és una gamma radial Agro Industrial Trelleborg per les més recents generacions de grues telescòpiques, miniexcavadoras i minicargadoras. Versàtil per a diverses aplicacions,

TH400 pot operar en els sòls més durs i en les condicions més severes. Aquesta gamma assegura alta estabilitat a la seva màquina fins i tot amb el braç totalment estès per manipular càrregues pesades. TH400 millora els estàndards de seguretat de la seva màquina al mateix temps que augmenta l'eficiència de les seves operacions.

La carcassa radial avançada TH400 i l'estructura reforçada garanteixen la màxima estabilitat de la màquina fins i tot en pendents accentuades, permetent una excel·lent maniobrabilitat i confort. El disseny TH400 assegura una reducció de més del 20% de la deformació lateral.

La banda de rodadura TH400 ha estat estudiada i dissenyada per optimitzar la resistència a l'abrasió i al desgast, augmentant la solidesa general i la durabilitat del pneumàtic fins a en els sòls més difícils i amb càrregues pesades.

La forma del vorell i del sortint asseguren una alta capacitat de tracció durant les aplicacions agrícoles, fins i tot en sòls tous o barrosos. El disseny únic del sortint Trelleborg augmenta la prestació d'autolimpieza del pneumàtic.

TH400 optimitza la resistència de rodadura. D'aquesta manera permet reduir els consums de combustible i les emissions, augmentar la rendibilitat operativa i respectar el medi ambient.