Syngenta España, S.A.U. - Correctors i bioestimulants

Syngenta Isabión

Nutrients d'origen natural: protecció de cultiu

Fotografia de Nutrients d'origen natural
Isabión és un producte d'origen natural per a la nutrició equilibrada de les plantes, que pot usar-se tant en pulverización foliar com a través de l'aigua de reg.

Està compost d'una barreja d'aminoàcids lliures i de cadenes curtes i llargues de pèptids, en la proporció adequada per a la nutrició i bioestimulación de les funcions bàsiques dels cultius. Afavoreix el creixement radicular i desenvolupament vigorós dels brots, indueix una major floració, afavoreix la pol·linització i quallat dels fruits, i millora la quantitat i la qualitat de la collita.

Isabión és el resultat de la trasformación de col·làgen d'origen natural a través d'un procés que compleix amb els més alts estàndards de producció i qualitat, amb el qual s'aconsegueix un producte de la més alta concentració, major capacitat d'absorció per les plantes, sota contingut en cendres i sense elements químics perjudicials per al sòl i els cultius.

Isabión està disponible en un ampli rang d'envasos: 1, 5, 10, 120 i 640 litres, adaptant-se a les necessitats tant de petits com de grans agricultors.