Chaparro Agrícola e Industrial, S.L. - Motors hidràulics

Roquet MGP y MGR

Motors hidràulics: amb velocitat de rotació lenta

Fotografia de Motors hidràulics
Els motors hidràulics Roquet són motors amb velocitat de rotació lenta (màx. 900 rpm segons grandària) i que estan dotats d'un parell elevat i desplaçament fix.

Hi ha dos tipus de motres:

-Els MGP amb corona dentada són molt apropiats per a períodes de funcionament curts i pressions moderades.

. Els MGR amb corona dentada proveïda de corrons, qu dóna com resultat un fregament o fricció insignificant i per tant una gran eficiència mecànica i una llarga vida del motor per tant és avantatjós utilitzar aquest tipus de motor per treballar en períodes de funcionament llargs i pressions altes.

Compten amb un elevat parell d'arrencada, el seu rodatge és extremadament suau en la totalitat de la gamma de velocitats (mínim 60 rpm), sentit de gir reversible, reduïdes dimensions i disseny compacte. A més porten incorporades vàlvules unidireccionals per evitar pressions elevades en la reguarda de l'eix.

És necessària una connexió de drenatge quan treballen amb una pressió contínua en tornada superior a 10 i 25 bar de forma intermitent. aquests motors són de gran utilitat en màquines eines, cabrestantes, maquinària d'obres públiques, màquines agrícoles, etc.