Hunter Industries Incorporated - Programadors i controladors de reg

Hunter I-Core / Dual

Mòduls convertidors: modulo convertidor per a programadors

Fotografia de Mòduls convertidors
DUAL és un innovador convertidor de dos cables plug-in per al controlador d'I-Core. Dissenyat per oferir la comoditat i l'eficiència de la tecnologia de dos fils, el sistema dual pot funcionar fins a en 48 zones a través d'un únic parell de cables, en distàncies de fins a 2,3 km. Les 48 zones es poden instal·lar en un sol circuit, o dividir-les en diverses rutes per aprofitar les rases de les canonades. A causa que només requereix de dos cables, DUAL ofereix estalvis incomparables en el treball, el cablejat i el cost. ja que és compatible amb I-Core, els operadors del sistema segueix rebent beneficis i característiques avançades com a control de flux, un accés ràpid sistema de visió, instal·lat de fàbrica SmartPort, sis idiomes, i una pantalla en negreta, gràfic. Decodificadores dobles vénen en una i dues versions. Encertadament anomenat Dual-1 i Dual-2, les opcions del decodificador garanteixen la seva adaptabilitat a qualsevol sistema.

Decodificadores de camp programables (sense nombres de sèrie per entrar).

Dual-S mòduls externs de protecció contra sobretensiones.

Els decodificadores dobles poden ser programats amb l'Hunter CIE-HP. No és necessari retirar els decodificadores de la ruta de dos fils.

Mostra el funcionament del mòdul decodificador i la informació de diagnòstic.

Pot operar amb fins a 48 estacions.

Connectors a prova d'aigua per a la connexió a la ruta de dos fils inclòs amb tots els decodificadores dobles i doble S de protecció contra sobretensiones

Nombre de rutes de dos fils: 3