Berthoud Agricole, S.A. | Berthoud, S.a.s. - Equips de control per a maquinària agrícola

Easyflo

Mòdul de calibratge de cabal: per a aparells pneumàtics

Fotografia de Mòdul de calibratge de cabal
L'Easyflo, mòdul de calibratge per als aparells pneumàtics permet alhora de millorar la precisió d'aplicació i limitar les pèrdues dels productes en el medi ambient.

Gràcies a la utilització d'un filtre de turbulència per al calibrat de cabal, l'Easyflo posseeix dos punts principals:

d'una banda, assegura el calibratge molt precís del cabal adequada amb les exigències de la norma del medi ambient EN 12 761

d'altra banda, permet de treballar a cabals molt baixos sense risc de taponado, cada sortida, difusor o canó pot així ser alimentada individualment, per tant una perfecta homogeneïtat del cabal entre les sortides i la possibilitat de realitzar aplicacions a baixos volum/ha (<100l/ha) sense risc de taponado.

El calibrat individual de les sortides per mitjà de l'Easyflo ha permès a Berthoud de revisar integralment la distribució d'aquests equips.

El conjunt de les voltes de les rampes Berthoud són creades de manera a poder tallar la pulverización sobre les cares exteriors i per files senceres o múltiples de files per mitjà de les vàlvules elèctriques.

Cort de les cares exteriors (mitges files exteriors)

Aquesta opció permet d'evitar polvoritzar els carrers, camins, la parcel·la del veí, les habitacions…

Talli per files completes (o múltiples de files)

Aquesta opció permet de tallar la pulverización progressivament en les parcel·les en punta i així evitar de polvoritzar inútilment fora de la parcel·la a tractar.

L'Easyflo es munta en la tota la gamma dels aparells BERTHOUD (arrossegats, suspesos i MAV) equipaments BERTHOUD (voltes i rampes). El tall de les cares exteriors i el tall files senceres o per múltiples de files aquesta proposat en opció.

Les equipaments suspesos i arrossegats estan equipats de sèrie amb 2 trams i poden en opció ser equipats de dos trams suplementaris.

Els equipaments sobre cèl·lules i MAV estan equipats de sèrie amb 3 trams i poden ser equipats en amb dos o quatre trams suplementaris.