Pferd-Rüggeberg, S.A. - Freses de metall dur

Pferd

Microfresas amb microdentado MZ: es caracteritzen per la seva bona arrencada de material deixant un acabat de superfície de qualitat

Fotografia de Microfresas amb microdentado MZ
Les maduixes de metall dur amb microdentado MZ convencen per la seva bona arrencada de material, la seva qualitat de superfície i per la seva ergonomia.

Maduixes de metall dur de microdentado MZ, de gran rendiment, amb dues formes noves i quinze grandàries segons DIN 8032. A més, llança dos sets que inclouen les formes i grandàries més comunes per a aplicacions generals i per al mecanitzat de components de difícil accés.

Les microfresas s'usen per a treballs de neteja de precisió o per realitzar correccions en troquelería i matricería manualment o amb màquines. Es caracteritzen per la seva bona arrencada de material deixant un acabat de superfície de qualitat. Amb elles es poden mecanitzar gairebé qualsevol material de fins a 60 HRC de duresa. Si es vol major arrencada de material, també es poden usar les microfresas en aquelles zones on habitualment s'utilitzen queixals.

Alguns exemples d'ús d'aquestes maduixes són:

- Mecanitzat fi

- Treballs en guix molt fi

- Correccions en la fabricació d'eines i motlles