Pferd-Rüggeberg, S.A. - Freses de metall dur

Pferd 3R y 3RS

Maduixes de metall dur: per a treballs exigents

Fotografia de Maduixes de metall dur

Pferd ha desenvolupat dos dentats especials –3R i 3RS– de maduixes de metall dur per a treballs exigents en drassanes, foses i construccions metàl·liques.

Entre els principals avantatges dels dentats d'aquestes maduixes: són extremadament resistents a l'impacte, són potents i molt robusts minimitzen els trencaments de la dent, els despreniments i els trencaments del cap i han estat desenvolupats especialment per a treballs sotmesos a una alta càrrega de xoc.

Les maduixes de dentats 3R i 3RS constitueixen una nova família de productes Pferd i han estat concebudes per a treballs i apliaciones realment exigents amb elevada càrrega de xoc on és habitual que es produeixin trencaments de dents i trencaments de cap. Això suposa una reducció important del rendiment i de la vida útil de la maduixes.

Com a solució a aquest problema Pferd ha desenvolupat aquestes maduixes que gràcies a l'òptima sintonización de totes les característiques del producte, contribueixen en gran mesura a reduir al mínim lar trencaments de dents, els despreniments i els trencaments del cap fins i tot en el fresat a baixes revolucions i en màquines no gaire potents.

Com totes les altres maduixes de qualitat de Pferd, les de dentats 3R i 3RS es caracteritzen per l'òptima forma del dentat, el nº de dents, l'angle d'atac, l'angle de sortida d'encenalls i l'exacta rotació.

Una gran capacitat d'arrencada d'encenall al llarg de tota la seva vida útil assegura excel·lents resultats en mínim temps.

Aquests dentats 3R i 3RS completen el programa de Pferd però no substitueixen als dentats tradicionals d'ús general que segueixen destacant pel seu gran rendiment.