Disset Odiseo, S.L. - Caixes i contenidors agrícoles

Grans contenidors plàstics: per a l'emmagatzematge de petites càrregues com a fruites o hortalisses, etc

Fotografia de Grans contenidors plàstics
Els grans contenidors plàstics de Disset Odiseu ofereixen una solució econòmica i duradora a l'emmagatzematge de petites càrregues com poden ser fruites, hortalisses o fins i tot peces de plàstic. Els grans contenidors plàstics, també anomenats ‘Big Box’, estan fabricats en polietilè d'alta densitat de color gris. Aquest tipus de material li dóna una sèrie d'avantatges al contenidor, entre les quals destaca una alta resistència a les inclemències metereológicas i als rajos ultraviolat i infrarojos. El polietilè proporciona a més una excel·lent resistència a la corrosió per part d'agents químics. El seu material és 100% reciclable,i per tant, respectuós amb el medi ambient.

Aquests contenidors es poden equipar opcionalment amb porta etiquetes per poder portar la trazabilidad de cada contenidor i fer els controls oportuns d'estoc, o entrades i sortides de mercaderies.

Disset Odiseu ofereix una àmplia gamma de contenidors plegables, configurables amb potes, rodes o patins segons siguin les necessitats de cada projecte. El seu volum de magatzematge oscil·la entre els 300 i els 1.100 litres. En tots els casos, els contenidors són manipulables amb transpaleta o carretó elevador. Els camps d'aplicació d'aquests contenidors són nombrosos: des de la recollida de fruites o verdures passant pel transport de líquids en contenidors IBC plegables o la recollida de bateries usades en centres especialitzats de recollida de residus. Fins i tot disposen de models amb parets isotèrmiques que ajuden a mantenir la temperatura durant el trajecte i emmagatzematge de la mercaderia.

En el cas dels contenidors plegables, aquests ofereixen una reducció considerable en els costos logístics gràcies a la disminució de volum durant la tornada. En comparació d'altres tipus de contenidors ofereixen una solució duradora i d'altes prestacions als cicles logístics. Són capaços d'estalviar fins a un 70% del volum total. Aquests contenidors constitueixen una inversió a considerar en qualsevol empresa de fabricació de petits components o fins i tot en la indústria alimentosa. Poden disposar de portes laterals d'accés en tots els costats per simplificar les tasques de càrrega i descàrrega de peces. Plegats o no plegats es poden apilar, fins i tot amb la tapa posada, ajudant a millorar l'ordre i la logística dins del magatzem.