Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM) - Correctors i bioestimulants

Massó Amcotone

Fitoreguladores: indueixen el quallat i estimula l'activitat vegetativa

Fotografia de Fitoreguladores
Amcotone és una associació d'auxines que actua com inductor del qualli en diferents cultius hortofrutícolas. Igualment ajuda a superar estats crítics durant el creixement i també estimula l'activitat vegetativa dels cultius enfront de condicions desfavorables

Aplicacions autoritzades:

Tractaments fitorreguladores en cultius de:

- Presseguer, prunera, jueves, pèsols. faves, tomàquet, pebrot, albergínia, meló, síndria i cogombre, per afavorir el quallat de les flors.

- Fruiters de llavor, per evitar la caiguda dels fruits recentment quallats.

- Fruiters de fulla caducada, hortícoles i ornamentals herbàcies, per estimular l'activitat vegetativa després d'un període de crisi (fred, cop de calor, sequera, etc.).

Dosi i manera d'ocupació:

Aplicar en pulverización normal a la dosi del 0,06% (60 g/HI). Les aplicacions per afavorir el quallat de realitzaran l'inici de la floració i podran repetir-se quan aquesta sigui escalonada als 8 - 10 dies. En fruiters de llavor, prunera i presseguer el tractament pot realitzar-se 10 - 15 dies abans de l'inici de la floració.

Per estimular l'activitat vegetativa, tractar després del període critico del cultiu repetint si fos necessari als 6 10 dies.