AG-Group, S.L. - Trituradores de pedres

Serie Road

Estabilitzadores i trituradores de pedres: per al manteniment i la construcció de camins de terra, pistes forestals, etc

Fotografia de Estabilitzadores i trituradores de pedres

Gràcies al seu elevat nivell de precisió i de qualitat, les trituradores de pedres i les estabilitzadores de Fae Itàlia permeten treballar de manera òptima i segura a les empreses dedicades a les obres vials.

Les trituradores de pedres (amb els models STC/R 150-175-200 per a tractors amb potències entre 100 i 200 CV; i STCH/R 200-225-250 i STCH/R SD 200-225-250 per a tractors entre 180 i 280 CV) estan indicades per al manteniment i la construcció de camins de terra, pistes forestals i pistes d'esquí. Són especialment sòlides gràcies a l'ocupació d'acers summament forts i resistents al desgast i són capaços de triturar pedres de qualsevol tipus i de grans dimensions.

Per a la creació de fonaments per a carreteres, autopistes, aeroports, esplanades per a ús industrial, línies ferroviàries i altres obres d'infraestructura, Fae ofereix les estabilitzadores de sòl SSM 200-225-250 (per a tractors amb potència compresa entre 150 i 250 CV) i SSH 150-175-200-225-250 (per a tractors d'entre 160 i 350 CV). Aquestes màquines garanteixen un rendiment òptim i una barreja homogènia fins i tot en condicions especialment difícils. Les estabilitzadores acoblades al tractor són fàcils de manejar, maniobrables i ergonòmiques i, gràcies a tot això, poden treballar en llocs que d'una altra manera resultarien impracticables (esplanades i zones industrials amb vorades i pous de visita) o amb poc espai per maniobrar (com els marges de les carreteres o de les esplanades, terrenys inaccessibles, etc.).

Per al restabliment i manteniment de camins de terra a la muntanya, la solució ideal és l'estabilitzadora SSH. Quan el terreny no té massa pedres, la SSH pot efectuar una sola passada i aconseguir estabilitzar el sòl en menys temps. A més d'un bon resultat pel que es refereix a la barreja, quan s'utilitza la Fae SSH s'aconsegueixen també unes prestacions òptimes, amb una producció diària de fins a 8.000 m2 i un acabat de gran precisió.