Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Altres eines

Horsch Tiger AS

Equip combinat per laborear: aconsegueix una barreja homogènia de rostoll i terra

Fotografia de Equip combinat per laborear
L'arada Horsch Tiger AS, comercialitzat per Promoció d'inversors de treballs agrícoles - Pita, està concebut per laborear el sòl intensivament a una profunditat d'entre 10 i 35 cm. Aquest model barreja altes quantitats de palla (més d'1.000 t) pel que no constitueix cap problema per realitzar un treball de sembra homogeni. Moltes reixes estretes trenquen el sòl i eviten el perillós laboreo del sòl. Gràcies a la seva variabilitat en la profunditat de treball, el model Tiger s'acomoda a les condicions del sòl i, depenent de les exigències va barrejant i compactant el rostoll. El gran alleujament per l'altura del quadre (85 cm de distància entre dents com a mínim) garanteix un treball continuat i lliure d'embusos, també sota condicions difícils. Els discos ajustables anivellen el terreny lliguis que passin les rodes compactadoras. Les rodes, de grans dimensions (78 cm de diàmetre), pressionen el sòl, deixant-ho de nou estriat, i afavoreixen la posterior consolidació.

Altres eines com, per exemple, el compactador entre eixos afavoreixen el desmenuzamiento del terreny i aconsegueixen un òptim llit de sembra, amb unes condicions bones per al brot.

A través del quadre muntat de quatre bigues, s'aconsegueix una estreta distància entre línies (20 cm) i una gran altura de passada (85 cm d'altura de quadre i 80 cm de distància entre dents).