Roter Maquinaria Agrícola, S.L. - Enterradores de pedres

Forigo G15

Enterradores de pedres: amb amples de treball fins a 125 cm

Fotografia de Enterradores de pedres
Les enterradores de pedres G15 de Forigo disposen d'enganxi de tres punts universal de categoria 1 i 1s. Reductor d'una velocitat per TDF 540 rpm. Cardan amb fusible SB. Versió G15 C = Cofre posterior regulable. Versió G15 R = Corró Xarxa en xapa estirada. Transmissió lateral per cadena en bany d'oli. Reixeta cribadora amb molls. 4 azadas per disc. Kit doble platina.

Els models G15C amb cofre posterior regulable tenen un ample de treball de 85, 105 i 125 cm. La profunditat de treball és de 14 cm. El nombre d'azadas segons model és de 16, 20 o 24. Requereixen una potència del tractor de 15 a 35 HP.

Els models G15R amb corró xarxa en xapa estirada tenen un ample de treball de 85, 105 i 125 cm. La profunditat de treball és de 14 cm. El nombre d'azadas segons model és de 16, 20 o 24. Requereixen una potència del tractor de 15 a 35 HP.

Opcionalment es poden equipar amb cardan amb embragatge de discos FF. Cardan amb embragatge automàtic SC “Nottolini”. Barra niveladora regulable amb manovella. Sembradora elèctrica para els modelo G15-105 i per als models G15-125.

Dotada de rotor sobredimensionat construído amb materials A.L.S., amb rotació inversa a l'avanç del tractor, permet llançar pedres, terra, enderrocs contra la reixeta seleccionadora a interespacios variables muntada sobre ressorts.

El material amb dimensions superiors a les de la reixeta cau en el solc creat pel rotor de la màquina i és recobert per una suau capa de terrè laborado i seleccionat per la mateixa reixeta.

La fulla niveladora posada en la part posterior de la màquina distribueix uniformement el terreny treballat creant un nivell òptim, el corró posterior compacta perfectament el jaç de sembra.

Les fulles del rotor estan fixades a una xapa de suport més una doble platina per oferir la màxima resistència als cops.