Pferd-Rüggeberg, S.A. - Altres equipaments forestals

Pferd Chain Sharp

Eines per a treball forestal: per al treball forestal

Fotografia de Eines per a treball forestal
Entre les eines abrasives que fabrica i distribueix l'empresa Pferd-Rüggeberg, S. a. disposa d'eines per al treball forestal. En aquest camp es troben classificats els aparells d'afilar serres de cadena i les llimes també per afilar serres de cadena.

Les primeres, les Chain Sharp, llimen en un únic cicle de treball dents i limitadors de profunditat. El seu afilat manual és exacte, la qual cosa permet un estalvi de costos. Les Chain Sharp afilen més acuradament que l'afilat mecànic, aconseguint una major durada de la cadena.

D'altra banda, estan les llimes per afilar serra de cadena Pferd, que es fabriquen en acer especial de llimes per així satisfer les màximes exigències dels professionals del treball forestal. Les llimes rodones de 150 i 200 mm de longitud tenen el tall en espiral exactament uniforme, especialment agressiu, afilen el tall ràpid i sense deixar estries. Aquestes llimes per afilar serres de cadena són rendibles perquè: el seu grau de rendiment del llimat escurça el temps d'afilat; a causa de la seva durada es necessiten menys llimes; i perquè 2 o 3 llimats són suficients per a l'afilat normal, per la qual cosa es desgasta poc la dent, es cuida la cadena i s'augmenta el temps d'utilització.

Les eines abrasives de Pferd són una garantia de rendibilitat. La rendibilitat d'una gamma d'articles fabricats sota els més rigorosos controls d'una empresa certificada amb la ISO 9002 per obtenir d'ells el màxim rendiment.