Pferd-Rüggeberg, S.A. - Discos abrasius

Pferd CO y CO-Cool

Discos de gra ceràmic: d'alt rendiment

Fotografia de Discos de gra ceràmic

Pferd ofereix per al treball sobre materials de difícil arrencada de material les eines d'alt rendiment amb gra ceràmic "CO" i "CO-Cool": discos d'escata i mini-discos d'escata Combidisc, discos de làmines lijadoras Polifan, ventalls de mànec i de nucli, algunes mini-eines lijadoras i bandes d'escata.

L'agressiu poder d'arrencada del gra ceràmic i els components actius en el suport del gra fan que sigui una eina molt adequada per treballar acers d'alt aliatge, acers inoxidables, titani, aliatges de níquel i superfícies extremadament dures (superfícies de laminació).

Entre els avantatges per a l'usuari destaquen l'alta i constant capacitat de desbastament i ús òptim de l'eina gràcies a l'autoafilado constant del gra ceràmic i la major capacitat de desbastament i major durada, ja que el gra ceràmic s'emboça menys i els components actius del suport milloren l'arrencada del material. A més, ofereix un menor temps de treball i millora de l'acabat reduint la mà d'obra -menor cost laboral- i augmentant gràcies a això la rendibilitat i un desbastament refrigerat i òptim sobre materials dolents conductors de calor sense danyar el material.

Alguns exemples d'utilització:

• Treballs de desbastament en construccions de transport d'aigua i aigües residuals.

• Amolado fi en la fabricació i manteniment de turbines i propulsors.

• Desbastament en la construcció de turbines estacionàries de gas, aigua o vapor.

• Tractament de superfícies en la indústria de l'automòbil i vehicles industrials.

• Desbastament de cordons de soldadura en acereries.