Bellota Herramientas, S.L.U. - Discos abrasius

Bellota

Discos abrasius: per a les tasques més habituals del taller i de l'obra

Fotografia de Discos abrasius
La gamma de discos Gla està pensada per facilitar al màxim totes les tasques, inclosa la d'escollir el disc. Una gamma completa que combina el rendiment i la sensació de tall per a les tasques més habituals del taller i de l'obra. La gamma inclou una línia de discos d'alt rendiment per a un ús continuat i exigent, i una altra línia que ofereix una excel·lent relació qualitat - preu.

Els discos Gla són polivalents. ofereixen més velocitat, una millor sensació de tall i un major rendiment. Aquests discos estan fabricats amb grans de major puresa i càrregues químiques específiques per refrigerar i lubricar el tall.

Com més fi és el disc, menor és la superfície de contacte amb la peça i menor és la fricció que es produeix. Aquesta menor fricció millora el rendiment i la sensació de tall, alhora que augmenta la velocitat en xapes fines i perfils de fins a 15 mm, que són els espessors on el disc fi treballa de forma òptima. Per aquest motiu, Gla ha creat una gamma de discos més fins de 2,5 mm d'espessor.