Symaga Group - Symaga, S.A. - Dipòsits i cisternes per a aigua

Agravid, Symaga Group DA

Dipòsits d'aigua: estancs

Fotografia de Dipòsits d'aigua
Els dipòsits per a aigua de Symaga han sorgit com a solució als problemes d'aigua, i s'utilitzen en una gran diversitat de camps (reg, ramaderia, extinció d'incendis, etc.).

Estan disponibles en tres sistemes per a la seva col·locació: sobre base de formigó; amb fons de base de PVC sobre un jaç de sorra i amb funda interior de PVC sobre jaç de sorra. En qualsevol cas són estancs i, opcionalment, poden incorporar sostre metàl·lic, malla antialgas, canonada d'ompliment i desguàs.

Les parets estan compostes per làmines de xapa ondada i galvanitzada d'alta qualitat S 350 GB, de 450 g/m2, la qual cosa li assegura la resistència a la corrosió.

Tots els cargols compleix la normativa DIN, de qualitat 8.8, la qual cosa ofereix una gran resistència a la corrosió.

Les volanderes de neoprè, així com la masilla de sellamiento, garanteixen l'estanqueïtat del dipòsit.

Els sostres poden ser malles antialgas o sostres metàl·lics galvanitzacions o prelacados.

La fonamentació pot ser simplement un cèrcol perimetral per als casos de dipòsits amb lona interior de PVC o amb fons de base de PVC; o pot ser una llosa i anell de formigó. No obstant això, Symaga proporciona als seus clients el plànol de fonamentació i els assessora en els seus possibles dubtes.

El muntatge és molt senzill, ja que consisteix simplement a cargolar. No obstant això, Symaga subministra als seus clients un manual de muntatge.