Durán Electrónica, S.L. - Detectors de fugues de gasos

Duran Electrónica Standgas HC Pro LCD Tóx

Detectors autònoms per a gasos tòxics i O2 amb pantalla LCD: control digital sobre l'estat del sensor

Standgas HC Pro LCD Tóx és un nou detector autònom de tecnologia Electroquímica i Infraroja per a la detecció de gasos tòxics i O2.

Funcionament autònom, no requereix central.

Gasos disponibles: CO, NO2, NH3, H2S, Cl2, CO2 I O2.

Incorpora funcions especials:

- Control digital sobre l'estat del sensor

- Testeo automàtic de maquinari

- Filtro digital basat en mostrejos variables de les mitjanes dels valors del sensor

- Compensació tèrmica automàtica que proporciona una resposta correcta davant variacions de temperatura (Standgas O2 no precisa aquesta característica)

- Ajust automàtic exacte del zero. Monitoriza el zero en relació amb la resposta del sensor i l'electrònica. Standgas realitza automàticament un test cada 30 minuts: si la deriva –drift- és major o menor del 2% del valor total de l'escala, es reajustés a zero; en cas contrari la dada es mostrés com una lectura.

- Altres funcions només accessibles en fàbrica permeten conèixer la vida útil restant del sensor, la data de fabricació i de la ultima calibratge, a més del nombre de sèrie.

- Proveït d'un display de 16 X 2 línies, retroiluminado i tres tecles.

- Permet programar el tipus de gas, nivell de prealarma, nivell d'alarma, estat inicial de la sortida de maniobra, tipus de rearmament manual o automàtic, temporització del rearmament, activació o no de l'acústica interna i possibilitat d'inhibir el sensor per evitar maniobres inoportunes en cas d'avaria.

- Calibrats en fàbrica amb gas patró. No necessiten ser recalibrados en la seva engegada inicial.