Imcoinsa 1985, S.L. - Caixa de biaixos

Imcoinsa OF1

Cortadora ingleteadora: de disc de diamant

Fotografia de Cortadora ingleteadora
La cortadora ingleteadora de disc de diamant modelo OF1 d'Imcoinsa ha estat fabricada i adaptada per satisfer totes les exigències del tall ràpid de qualsevol material. Pot tallar des de teules fins a maons, pedra, refractaris, etc.

Aquesta màquina va equipada amb motor elèctric amb grau de protecció IP55, a transmissió directa. Ofereix l'avanç manual de carro suporti del material que recolza en rodaments estancs.

La regulació progressiva de l'altura de cort és amb comandament manual i aconsegueix corts de fins a 45° i esquadra regulable a 360°. La base és en làmina d'acer i permet la recuperació de l'aigua reciclable mitjançant una bomba elèctrica.

Disposa també d'un interruptor magneto-tèrmic amb bobina de tensió mínima i comando stop d'emergència. Se subministra amb coberta de protecció de discos, incloent la lateral.

El motor és monofásico de 3 CV, a 230 V i 50 Hz. El diàmetre màxim del disc és de 350 mm, mentre que el diàmetre interior és de 25,4 mm. La profunditat màxima de cort que permet és de 115 mm, amb una longitud màxima de tall de 720 mm. El pas entre disc i columna és de 650 mm.

La capacitat del dipòsit d'aigua és de 60 l, pesa 82 kg i les seves dimensions són d'1.100 x 650 x 800 mm.