Symaga Group - Symaga, S.A. - Menjadores, abeuradors i dosificadors avícoles

Growket, Symaga Group

Comederos avícoles: cobreixen les exigències de les cries i de l'engreixi

Els plats Symaga cobreixen les exigències de les cries i de l'engreixi.

Qualitat i garantia: fabrica directament el que li permet seleccionar la matèria primera i controlar tot el procés, oferint una garantia de 10 anys. Fabricat amb materials sintètics resistents als rajos UV i als detergents d'ús quotidià.

Eficiència. Estan dissenyats per assegurar el major índex de conversió: bord economizador alt evita pràcticament cada forma de desaprofitament canal de pinso profund en el plat manté el pinso perfectament en el centre del plat, així l'aliment es concentra en el centre del plat, lluny de la vora. Les aletes del con d'aliment impedeixen a les aus picotear i malgastar l'aliment.

Polivalència: S'adapten a les diferents etapes i instal·lacions. Segons l'edat i la grandària de les aus la línia de plats s'elevarà del sòl. L'elevat nombre de components comuns li asseguren la versatilitat reconvertint amb el menor cost. L'elevat nombre de components comuns li asseguren la versatilitat reconvertint amb el menor cost.

Higiènics: el seu disseny permet la neteja amb un simple gir sense necessitat de desmuntar-ho. Aletes que giren per facilitar la neteja. Estructura oberta amb una vora llisa i tancat per a una neteja fàcil amb alta pressió. Realitzats en plàstics duradors, resistents a tots els desinfectants i detergents que s'utilitzen habitualment. Els plats compten amb 5 o 6 parts que es desmunten fàcilment per a una profunda neteja.

Perfectes per a primers dies: hi ha un elevat nivell de pinso sense esforços addicionals. Les ranures de pinso atreuen els pollastres. En el cilindre exterior del plat les aletes eviten pèrdues de pinso addicionals. Les finestres dels plats fan que aquests s'omplin amb un alt nivell d'aliment. Una vora de plat baix per a un accés fàcil a l'aliment. El plat en forma W s'enfonsa profundament en el llit.

Dos tipus de plats: pla com a safata compartimentada, òptim per a pollets d'un dia amb poca altura de yacija. I profund òptim per l'engreixi.

Reixeta amb braços flexibles, de 3 tipus que evita que els pollastres entrin als plats després de 10 dies.

Muntatge fàcil i ràpid. Sistema d'encaix sense cargols.

El plat no s'inunda si està suspès a certa altura sobre el sòl

- menor nivell d'ompliment de pinso

- en el plat sempre hi ha pinso fresc

- sense pèrdues de pinso.