Equipos y Maquinaria Domag, S.L. - Polvoritzadors arrossegats

Andreoli UT 60

Central mòbil de potència: amb erugues i elevador hidràulic

Fotografia de Central mòbil de potència
Domag Ibèrica, S. a. comercialitza l'UT 60 d'Andreoli, una central mòbil de potència, d'erugues i de dimensions reduïdes, que compta amb un elevador hidràulic de tres punts, regulable en amplària, una presa de força normalitzada a 540 rpm i un motor diésel turbocomprimido, de 3 cilindres, refrigerat per aigua, i amb una potència de 45 kW (62 HP). Disposa també d'una transmissió hidrostàtica d'avanç amb manipulador hidràulic de comandament, que permet una bona manipulació i maniobrabilitat (la màquina pot, fins i tot rotar sobre si mateixa).

L'UT 60 porta de sèrie un sistema de frenat en negatiu de seguretat que incorpora un polsador d'emergència, i unes erugues d'acer o d'acer recobert en goma vulcanitzada que li confereixen resistència al desgast i als cops. Aquesta màquina, la velocitat de la qual d'avanç en els dos sentits és regulable de manera contínua des de 0 fins a 6 km/h, és capaç de salvar un desnivell del 60%, amb càrrega completa.

La presa de força pot usar-se per al funcionament dels diferents equips, com a nebulitzador per a tractaments fitosanitaris amb ventilador centrífug o axial, com triturador, despuntadora, compressor pneumàtic o subsolador. Per a totes les operacions de transport (materials, abonaments, recol·lecció de productes varis...), és possible el muntatge d'una caixa sobre el xassís amb erugues autopropulsado, amb una càrrega útil de 800 kg.

La màquina porta vàlvules electrohidráulicas amb comandament d'interruptors per accionar tots els serveis, i a més, sota comanda, pot subministrar-se amb el lloc del conductor reversible, amb inversió ràpida, que permet els tractaments fitosanitaris i les operacions que necessiten la marxa en sentit contrari, com triturar o despuntar.

L'UT 60 porta cuentarevoluciones, taquímetro, indicador de nivell de carburant, temperatura de l'aigua del motor amb lectura digital i fars de treball.