Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Recanvis i accessoris per a tractors

Series CF y SFT

Caperuzas per a la protecció de preses de força: per aperos agrícoles

Fotografia de Caperuzas per a la protecció de preses de força

La seguretat és de fonamental importància per dissenyar qualsevol apero agrícola. Totes les parts giratòries han de quedar adequadament cobertes. Per tant, la protecció de la presa de força requereix particular atenció, ja que ha d'integrar-se amb la protecció de la transmissió a cardan i permetre l'execució de les maniobres de la màquina, a més de les operacions de manteniment.

Bondioli i Pavesi ofereix una gamma completa de proteccions per a preses de força, dissenyades al costat de les transmissions a cardan i de conformitat amb el que es disposa per les normes internacionals. Dues sèries de proteccions, denominades CF i SFT, ofereixen diferents solucions constructives capaces de satisfer molts requeriments aplicatius.

La sèrie de caperuzas CF comprèn quatre dimensions, de les quals les primeres tres tenen forma circular, mentre que la quarta és de forma oval. Totes les versions presenten un forat central de 58 mm de diàmetre per al pas de la presa de força.

Per la seva banda, la sèrie SFT està formada per un fons de metall i un cèrcol de protecció de plàstic. El fons compleix la funció de suport i fixació a la màquina. El cèrcol de protecció circumda la presa de força segons el que es disposa per la norma prEN 1553 i és fixat al fons mitjançant dos tancaments de palanca.

La companyia subministra transmissions i proteccions per a preses de moviment en múltiples versions, i compta amb caperuzas que s'adecuan a les condicions d'ocupació, les dimensions i l'articulació de la transmissió i segons les normes del país al que la màquina es destini.