Cedis-Maf - Calibradores mecàniques de fruites i hortalisses

Calibrador circular: destinat a petites explotacions

Fotografia de Calibrador circular
Roteca és un calibrador circular de pes electrònic, revolucionari per la seva gran capacitat, destinat a petites explotacions, per les seves reduïdes dimensions. Roteca és molt fàcil de manejar, ja que no precisa d'ordinador perquè els programes per al calibrat de cada tipus de fruit, estan gravats en diferents cartutxos. Aquests cartutxos són extraibles manualment, la qual cosa facilita la preparació de la Roteca i agilita el treball de calibraje. El calibrador Roteca ofereix total fiabilitat en el pesat de la fruita i a més, gràcies al seu sistema de tasses, la tracta delicadament, per no espatllar-les. Treballa amb tot tipus de fruits: préssec, poma, kiwi, cebes... i accepta fins a sis tipus de calibres diferents.

Pot acompanyar-se d'un complement del calibrador Roteca, denominat Rotescan que permet controlar el mostreig dels calibres i proporciona un part de la fruita muestreada, on es detalla de manera precisa el tipus de producte, els diferents calibres, la seva qualitat i característiques.

Classifica la fruita per pes, fent una anàlisi de cada peça, que prèviament ha estat seleccionada manualment i dipositada en dues bàscules connectades a l'ordinador, una per a la deixalla i una altra per a la fruita copejada. Rotescan facilita l'informe final sobre la partida de fruita que s'està calibrant.