Garrido Montero Representaciones, S.L. - Bombes per la verema

Bombes de verema de doble pistó: poden treballar en sec, sense problemes, durant curts períodes de temps

Fotografia de Bombes de verema de doble pistó
Les bombes de doble pistó horitzontal que distribueix Alfonso Garrido Gadea estan especialment indicades per a tràfec de vi, most, vinagre, sucs de fruita, polpes, sediments, licors, alcohols industrials i en general líquids clars o densos amb sòlids en suspensió.

Les bombes de la sèrie Alvi són autocebantes fins a 8 m, té una pressió màxima de treball de 3,5 at (35 m) i poden treballar en sec, sense problemes, durant curts períodes de temps. Disposen d'un mecanisme de transmissió, en bany d'oli amb engranatges, bieles i bulones molt dimensionaments, rodaments i reguardes de màxima qualitat, els pistons i guia de les bieles incorporen camises de fricció provinents d'automoció. Interiorment, la signatura ha dissenyat un senzill mecanisme que en funcionar recull l'oli del cárter i ho distribueix per bieles i pistons guia mantenint una lubricació perfecta encara en marxa lenta.

El cos de la bomba està fabricat en bronze fosforoso amb totes les parts que sofreixen fregament en acer inoxidable. Pistons, camises i eixos dels pistons, seients de les vàlvules, cambra d'aire i tots els cargols són d'acer inoxidable. Permeten el pas de sòlids sense provocar trencaments a causa de l'àmplia capacitat interior del cos de bomba.

Es tracta de màquines molt equilibrades, que no balancegen en treballar. Encara que funcionen en marxa ràpida romanen completament estàtiques en el lloc.