AG-Group, S.L. - Altres equips de recol·lecció

Zaffrani 600

Barres pick-up: per a la recol·lecció de tots els productes posats en filera

Fotografia de Barres pick-up
Les barres pick up Zaffrani, conforme amb les normatives CE, permeten la recol·lecció de tots els productes posats en fileres (per exemple llavors d'alfals, trèvols, pèsols, faves, cigrons, bleda, enciam, rave, ceba, xicoira, garrofa, llentia).

La recollida en el terreny, del producte tallat i en fileres, es fa possible gràcies als molls d'acer de doble torsió instal·lats en especials lones de cautxú, estudiats per garantir la total recollida només del producte deixant en el terrè pedres i altres cossos perjudicials per a la màquina.

El corró acompañador introdueix el producte de la lona al corró transportador, sobre el qual es troben dits especials retràctils que garanteixen una constant i uniforme alimentació de la segadora-trilladora.

Directament des del lloc de conducció de la segadora-trilladora, l'operador a través d'un comandament hidràulic, pot intervenir en el variador de revolucions de la banda recogedora, regulant d'aquesta manera la velocitat i en conseqüència el flux del producte.