Equipos y Maquinaria Domag, S.L. - Polvoritzadors motoritzats

Andreoli Atom 2000

Atomizador autopropulsado: equipat amb un dispersor de sofre de doble alimentador

Fotografia de Atomizador autopropulsado
L'atomizador autopropulsado Atom 2000 d'Andreoli, que comercialitza Domag Ibèrica, S. a., té un xassís en zinc, forjat en calent. Tant la cabina com la carrosseria estan fabricades en fibra de vidre. A més, la cabina està presurizada, insonoritzada amb aire prefiltrado i condicionat.

Disposa d'un motor diésel turboalimentado, de 4 cilindres, de la marca VM, model SUN 4105 ET, de 105 CV, refrigerat per aire.

L'atomizador, la capacitat del qual de la cisterna és de 2.200 l, incloent el circuit de rentat de la bomba, compta amb una bomba Comet IDS 1400, de membranes amb capçaleres de bronze, i adreça seleccionable de 3 maneres: 4 rodes direccionals, 2 rodes direccionals i de 'cranc'.

L'agitador de la barreja en la cisterna, que incorpora un premezclador inoxidable per fitofármacos, és de triple flux, i produeix 630 l/min, a només 5 bar de pressió de la bomba. De fet, el sistema aprofita la pressió de la bomba, el cabal que no surt pels filtres i que torna a la cisterna, més l'aigua de la cisterna que es reintegra per efecte 'venturi'. A més, hi ha altres dos agitadors que procedeixen a la barreja en el fons de la cisterna.

Disposa de 14 filtres de doble emissió amb dispositiu antigoteo. Es poden subministrar filtres Albuz ATR o bé plaquetes de ceràmica, a elecció del client. A més, té un ventilador de 12 pales regulables amb embragatge electromagnètic, que proporcionen ventilació amb correcció i recuperació de l'aire. Aquesta garanteix una emissió totalment uniforme dreta-esquerra i evita la circulació de producte polvoritzat i l'aspiració de la pols i les fulles de la part posterior.

L'atomizador inclou un kit elèctric de regulació de pressió amb 2 electrovàlvules per al tancament dels filtres de dreta i esquerra.

L'Atom 2000 mesura 5,10 m de llarg, 1,60 d'ample i 1,45 m d'alt, i pesa 2.400 kg.