Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L. - Atomitzadores d'arrossegament

Marisan Duplex Tornado

Atomizador: compost per dues turbines invertides

Fotografia de Atomizador
Grup atomizador compost per dos ventiladors de rotació invertida que generen l'aire que dirigeixen radialment les toveres.

Posseeix una pantalla de flectora externa a tals turbines i que oscil·lant sobre el seu eix vertical, força l'adreça del corrent de l'aire que és expulsada a l'exterior alternant la força de la mateixa en modificar, ampliant o disminuint l'obertura de sortida.

Es genera un efecte escombrat doncs el corrent d'aire no és impulsada de forma constant contra els arbres sinó que, gràcies a l'acció de la pantalla deflectora, s'aconsegueix variar l'adreça d'aquest corrent i variar la intensitat de la mateixa.

L'adreça del corrent d'aire ve donada per l'orientació de la pantalla deflectora a cada moment.

La intensitat del corrent varia en funció de la posició de la pantalla deflectora, en ampliar-se o escanyar-se la sortida de l'aire a l'exterior, d'aquesta manera es provoca un corrent que variant la seva adreça i intensitat, evita la formació de pantalles de fulles permetent l'entrada del producte nebulizado fins a les zones més internes i difícils dels arboles.

Consta de 20 pulverizadores, deu en cada part, allotjats en la pantalla deflectora per mitjà de dues canonades inox. internes, dins del deflector la velocitat d'oscil·lació de la pantalla deflectora és graduable per mitjà d'un regulador.

En la sortida d'aire estan allotjats uns canalitzadors, els quals adrecen l'aire verticalment.

Aquest sistema de grup atomizador tornado és versàtil per a qualsevol tipus de cultiu sigui d'alta o baixa altura, amb el tipus de torre o turbina oberta, hi hagi una o dues turbines.