Equipos y Maquinaria Domag, S.L. - Atomitzadores d'arrossegament

Atom ECO 1000 Triplex

Atomizador: per tractar alhora tres fileres de vinya

Fotografia de Atomizador
El Turboatomizador arrossegat d'Atom que distribueix Domag permet un tractament de tres fileres de vinya alhora. El tractament és uniforme en tota la paret de vegetació ja que els filtres regulables de nebulación tenen totes el mateix cabal d'aire i es troben prop del lloc de treball. El gran volum d'aire, produït per un ventilador especial i el gran diàmetre de la canonada, garanteixen una perfecta penetració del fitofármaco en la vegetació, també en dies de molt aire. El disseny variable de l'estructura de suport dels col·lectors verticals permet una ràpida adaptació a tot tipus de plantació. Pot treballar en entrefilas de mesures variables des de 2,20 fins a 3,20 m. El sistema exclusiu de timó amb transmissió multidireccional Superturn garanteix la capacitat de maniobra en corbes ja que la màquina segueix treballant (el cardan sempre alineat a la presa de força) i la seguretat que els pneumàtics de l'atomizador arrossegat, segueixin exactament els pneumàtics del tractor, amb reducció del radi de gir. El xassís i l'estructura de suport són totalment de zinc tractat en calor, i per tant resistents als productes químics. La capacitat real de la cisterna és d'1.100 litres de barreja. La gran capacitat d'aquesta màquina es tradueix en major autonomia de treball.

Cada filtre d'emissió porta dos filtres calibrats Albuz que garanteixen la millor nebulización de la barreja i la constant distribució de la dosi per hectàrea. A més, cada filtre porta un dispositiu antigoteo i de tancament independent. La bomba està particularment indicada per als productes espessos per a vinyes ja que porta capçaleres i col·lectors en zinc. El cabal és de 110 l/min, la pressió és variable des de 0 fins a 50 bar.

D'altra banda, una centraleta de comandament elèctric a distància permet l'obertura i el tancament independent dels filtres per a cada filera.