Gardena - Accessoris per a mànegues i conduccions de reg

Gardena

Aqualímetro: ideal per controlar el consum i estalviar aigua

Fotografia de Aqualímetro
La quantitat d'aigua que utilitzem per regar és, en molts casos, excessiva. L'aigua és un ben escàs, i resulta imprescindible el seu ús racional, i un bon control del consum.

El jardí és un gran demandador d'aigua, però afortunadament existeixen nombroses solucions per reduir el consum, sense que deixar d'atendre les seves necessitats.

Un factor essencial per estalviar aigua en el jardí és el mètode de reg. És important recordar que l'aigua que ha de subministrar-se a les plantes ha de ser únicament l'estrictament necessària per cobrir les seves necessitats. Per això cal establir correctament les freqüències, temps i dosis de reg, així com evitar els regs excessius.

Per donar solució a aquest problema, Gardena presenta una innovació dins del seu Original Gardena System: l'Aqualímetro. Aquest dispositiu mesura el consum d'aigua, per regar segons la necessitat de les plantes, controlant així la utilització d'aigua en el jardí.

Simplement prement un botó, es poden seleccionar qualsevol de les seves quatre funcions: consum d'aigua per dia, per temporada, per cicle de reg, i el cabal en el moment (litres/minut).

Absolutament fiable en el seu ús, amb sistema de mesurament instantani, robust i a prova de cops i molt fàcil d'usar: un sol botó controla totes les funcions. És a més compatible amb tots els accessoris OGS Gardena (connectors, aspersores, terminals de reg, bombes, etc)

Un producte que ajuda a mantenir el respecte pel medi ambient, al mateix temps que repercuteix en un considerable estalvi per a l'economia.