NaanDanJain Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
NaanDanJain Ibérica, S.L.U.
Pol. Ind.La Redonda C/ XIV, nº 26 - Santa María del Águila
04700 El Ejido (Almería) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑950582121  
🖷:  +34‑950582099
w:  www.naandanjain.es
Fabricació i comercialització de sistemes de reg localitzat (degoteig i aspersión), així com d'altres tecnologies i materials accessoris per al regadiu.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
NaanDanJain Ibérica, S.L.U.

NaanDanJain Ibèrica, S.L.O., és la societat filial per a la Península Ibèrica de NaanDanJain Irrigation, una companyia multinacional participada pel Kibbutz Naan, israelià, i per Jain Irrigation Systems, d'origen indi, que va adquirir el 50,001% de la companyia NaanDan l'any 2007.

La seva activitat se centra en la fabricació i comercialització de sistemes de reg localitzat (degoteig i aspersión), així com d'altres tecnologies i materials accessoris per al regadiu.

La companyia ofereix als seus clients una cartera de productes molt àmplia, concebuda per donar resposta a totes les seves necessitats, d'acord amb el principi ‘total solution’ (solucions totals) que segueix la seva companyia matriu. Dins d'aquesta cartera de productes, destaca la canonada de degotador integrat, tecnologia en què és pionera, doncs en 1985 Naan va ser la primera companyia del món a crear-la.

NaanDanJain Ibèrica ha aconseguit mantenir la seva dinàmica de creixement i aconseguir la segona posició del mercat de reg en la Península Ibèrica, amb un creixement, des de finals de 2006 fins avui, superior al 50%. El seu objectiu per als propers anys és aconseguir el primer lloc de les vendes als mercats d'Espanya i Portugal.

Les claus fonamentals de l'evolució recent de NaanDanJain Ibèrica, que fonamenten també les previsions de creixement en el futur, es basen en les noves inversions en maquinàries i tecnologies avançades, la innovació de la cartera comercial i llançament de nous productes adaptats a les necessitats del mercat de la Península Ibèrica, la potenciació dels equips comercials i tècnics, l'augment del múscul financer i de la capacitat inversora, i l'aposta per la R+D i compromís mediambiental.