Multiscan Technologies, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Multiscan Technologies, S.L.
La Safor, 2 - Pol. Ind. Els Algars
03820 Cocentaina (Alacant) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑965331831  
🖷:  +34‑965332630
w:  www.multiscan.eu
Sistemes d'inspecció, verificació i manipulació per a la indústria alimentària.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Multiscan Technologies, S.L.

Multiscan Technologies, S.L és capdavanter espanyol en sistemes d'inspecció, verificació i manipulació de producte en la indústria alimentària. Està present en els cinc continents amb més de 400 màquines instal·lades.

En l'actualitat, som el primer fabricador espanyol que ha desenvolupat un equip complet d'inspecció per a productes alimentaris usant tecnologia de RAJOS X.

Multiscan és l'autèntic especialista en la selecció de fruits petits de fins a 55 mil·límetres de diàmetre, classificant sobre la base de color, defectes, grandària, forma o textura.

Tota la maquinària Multiscan es caracteritza per la seva senzillesa i robustesa mecànica i la seva facilitat de maneig, treballant amb el seu exclusiu sistema de visió/expulsió basat en un sol ordinador PC.

En aquest moment, els principals desenvolupaments de la companyia se centren en la selecció post-collita d'Olives, Cireres, Tomàquets Cherry, Nous de Macadamia, etc., a més de les aplicacions de rajos X en el control de productes envasats o a orri.