Diamond Seeds, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Diamond Seeds, S.L.
Casa Nova 17 - apartado correos 93
08170 Montornes del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933709669  
🖷:  +34‑933795761
w:  www.diamondseeds.com
Selecció, obtenció, desenvolupament i comercialització de llavors hortícoles

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Diamond Seeds, S.L.

Diamond Seeds, S.L. és una empresa especialitzada a seleccionar, obtenir, desenvolupar i comercialitzar llavors de varietats hortícoles del més alt nivell professional.

Va ser fundada l'any 1995 a Espanya, amb seu principal a Barcelona. A partir de l'any 1998 intensifica la seva activitat en l'obtenció i desenvolupament del pla “Varietats Mediterrànies”, la fi de les quals era, i encara segueix sent, la selecció, millora i conservació de les varietats autòctones de tomàquet, pebrot, albergínia i altres espècies. A partir de l'any 2002 la companyia va començar a establir activitats comercials a Portugal, Itàlia, el Marroc, Tunísia, Algèria, culminant amb la creació de la seva oficina regional a Jordània des de la qual es gestiona comercialment i es desenvolupa varietats per als països d'Orient Mitjà. Diamond Seeds és des de l'any 2005 distribuïdora de la companyia italiana ISI Sementi S.p.A., i des del 2010 distribuïdora de la companyia danesa AdvanSeed per a Espanya i Portugal.

La seva major comesa és proveir als productors professionals de varietats hortícoles d'un excel·lent material que asseguri uns resultats òptims en les seves plantacions. La gamma de productes, tant de fruit com de fulla, es desenvolupen genèticament amb un extraordinari nivell de qualitat a nivell morfològic, de resistències i de sabor. Les varietats i lots de llavor que comercialitza Diamond Seeds no estan modificades genèticament, és a dir, s'han desenvolupat d'acord amb els reglaments de producció, amb mètodes de millora tradicional, sense fer ús de biotecnologia (enginyeria genètica).

L'alt nivell de puresa i qualitat de les llavors queda garantit per un modern equipament i un personal altament qualificat. Magatzems i càmeres completament condicionades, amb un estricte control dels paràmetres higrométricos de l'aire (temperatura i humitat relativa) creen unes condicions perfectes de conservació de les llavors per garantir un nivell òptim de germinació i vigor. Amb la finalitat de certificar el més alt nivell de qualitat, abans d'envasar i posar a la venda, cada lot és sotmès a rigorosos controls de puresa varietal, germinació i vitalitat.