Argilés, Disseny i Fabricació, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Argilés, Disseny i Fabricació, S.L.
Sant Sebastià, 2
25242 Miralcamp (Lleida) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑609841314   +34‑609841314  
🖷:  +34‑973710195
w:  www.argiles.es
Fabricació, venda i exportació de maquinària per Fruticultura i Horticultura

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Argilés, Disseny i Fabricació, S.L.

Argilés Disseny i Fabricació, S. a. en 1989 va començar a fabricar un nou concepte de màquina recol·lectora de Fruita, que ha anat evolucionant fins a arribar al model AF-10 EVOLUTION, amb un sistema únic de transport de la fruita de manera individual amb cazoletas. Una vegada la fruita es diposita en la cazoleta, va directament cap al palot sense barrejar-se amb les altres fruites, evitant qualsevol cop i rozadura
Més endavant, ARGILÉS s'introdueixo al món de l'Horticultura, fabricant des de braços per a remolc i sistemes arrossegats per tractor, fins als models autopropulsados per a l'assistència en la recol·lecció d'hortalisses. Aquestes màquines poden portar el sistema de recol·lecció amb bandes transportadoras de PVC o el sistema aeri amb safates.
Per als tractaments fitosanitaris en hivernacle, fabriquem el petit atomizador AT-420 autopropulsado amb motor Dièsel de 35 CV.
Per a la recol·lecció de melons, també fabriquem una màquina arrossegada amb sistema de cadena i galledes, que té un ample total de 21 mts.
Argilés té al mercat les Recogedoras de Ceba i Patata, tant en versió
autopropulsada com arrossegada que permeten recollir fins a les varietats més delicades.
En el camp dels cítrics, Argilés ha dissenyat una màquina per a la recol·lecció, que permet recollir tot l'arbre evitant les escales i les picking bags.
Per al sector de la construcció i obra pública, Argilés fabrica les Plataformes Elevadores de Personal, models ACX-12 de 12 mts. i ACX-15 de 15 mts. d'elevació.