Lorentano, S.L. - Vàlvules per a reg

Lorentano

Vàlvula per a reg: amb sistema d'obertura i tancament elèctric

Fotografia de Vàlvula per a reg
La vàlvula per a reg de Lorentano ve equipada amb un sistema d'obertura i tancament elèctric. Aquesta vàlvula és fàcilment adaptable a qualsevol dipòsit d'aigua i compta amb un motor elèctric de 12 V que regula la seva obertura.

Amb aquest sistema es pot regar des del tractor accionant la vàlvula amb el comandament.

La vàlvula pot adaptar-se a qualsevol atomizador o cuba arrossegada i permet regar de forma controlada en aquelles zones on l'aigua és escassa (zones de secà).

Per a l'aplicació d'herbicides, aquests sistemes van equipats amb una bomba elèctrica, protectors i filtres antideriva. La base d'aquests sistemes és la màquina d'herbicida amb una bomba elèctrica de 12 V, que proporciona independència de la presa de força del tractor i permet treballar a una pressió constant, sabent així que sempre s'aplica la mateixa quantitat de producte amb el mateix tipus només de boca.

Un accessori opcional és el filtre antideriva, un filtre de reixeta que fa una grandària de gota major, amb el que es redueix la deriva.

El kit es completa amb el braç d'herbicida, que es compon de tres jets antigota i filtres antideriva. Per aconseguir una protecció major contra l'efecte deriva es protegeixen els filtres amb una cortina de nylon, o de forma més eficaç, amb el protector de pèls de nylon que, a més, no es deforma amb el pas de l'herba i aplica per contacte amb ella.

A aquest kit de braç amb protector de pèls se li poden adjuntar dos desplaçaments elèctrics donant una capacitat de regulació total sense baixar del tractor.

Un altre kit opcional és el disc antideriva cònic amb pèls de nylon. Aquest disc abasta una superfície de 60 a 70 cm, i permet aplicar dosis majors de producte, fins i tot amb vent i a una velocitat més elevada que els sistemes convencionals pel seu sistema de campana. La seva forma acampanada li permet ser útil tant en vinyer, com en vivers i arbre fruiter, ja que entra fins al tronc de l'arbre sense tocar les branques properes.

Tots aquests equips són adaptables a qualsevol tipus de màquina per a l'aplicació d'herbicides (amb bomba de membrana o pistó).