Christeyns España, S.L.U. - Altres productes de neteja

TBF TBF 300

Test de detecció de biofilms: fDe forma ràpida i senzilla

Fotografia de Test de detecció de biofilms
TBF 300 és una eina per al control de la higiene que permet detectar la presència de biofilms sobre les superfícies d'una forma ràpida i senzilla. Aquest producte conté agents que tenyeixen de forma selectiva la matriu protectora dels biofilms més comuns en les indústries alimentàries, de manera que, mitjançant la seva aplicació, els biofilms queden marcats i és possible detectar la seva presència per simple inspecció visual.

El TBF 300 es presenta en un envàs generador d'escuma llest per a la seva ocupació. El producte es pot aplicar sobre superfícies no poroses com a acer inoxidable o alumini i, després del seu aclarit, ressalta els punts en els quals s'ha produït el creixement d'un biofilm, ajudant a un millor control de la higiene.

El Test de detecció de biofilms TBF 300 és l'únic producte al mercat que permet la detecció senzilla i específica de biofilms, amb un cost i temps de processament per mostra molt inferiors a altres tècniques empleades per al monitoratge de la higiene com el mostreig de superfícies mitjançant plaques de cultiu o la mesura de la bioluminescència.