Gardena - Recollidores de mànegues

Gardena

Suport mural amb mànega: inclou mànega de 20 m i accessoris

Fotografia de Suport mural amb mànega
Gardena ofereix diferents solucions per a cada necessitat, sempre pensant a oferir la màxima comoditat a cada tipus d'usuari.

Per els qui necessiten una mànega per al reg, juntament amb un suport mural per al seu emmagatzematge, i a més prefereixen elements fàcils, pràctics i senzills, Gardena ofereix una opció: el suport mural amb mànega. Un complet kit amb tot el necessari per posar-se immediatament a treballar. Amb solament connectar la mànega a l'aixeta, ja es pot començar a regar el jardí.

El suport mural amb mànega Gardena inclou una mànega de 20 metres de llarg de diàmetre 13 mm (1/2"), tots els accessoris necessaris de el “Original Gardena System” i una llança de reg de nova generació. La mànega, d'alta qualitat, amb 8 anys de garantia, és resistent a la pressió i manté la seva forma (pressió de ruptura 20 bar). Per guardar-la, una vegada utilitzada, solament cal enrotllar-la en el suport portamanguera mural. Sempre estarà ben recollida, i llista per usar.

El suport mural també resulta molt pràctic, doncs permet penjar terminals de reg o accessoris, ben ordenats, i sempre accessibles para quan es necessitin.

Un element còmode i pràctic, molt útil per a la cura i manteniment del jardí.