CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Equipos de control para maquinaria agrícola

New Holland EZ-Pilot

Sistemes de direcció assistida: s'integra sense dificultats en la columna d'adreça del vehicle

Fotografia de Sistemes de direcció assistida
El sistema de direcció assistida EZ-Pilot és una solució, econòmica i d'alt rendiment, que s'integra sense dificultats en la columna d'adreça del vehicle i que pot instal·lar-se en la majoria de les marques de tractors i equips de recol·lecció.

Característiques d'EZ-Pilot:

- La flexibilitat de les opcions d'instal·lació permet al client triar entre utilitzar el volant original del vehicle o instal·lar el volant opcional, el mecanisme del qual de compensació retorna el volant a la seva altura inicial.

- L'estilitzat disseny del motor s'integra en la columna d'adreça sense entorpir l'accés al panell d'instruments i a altres comandaments del vehicle. Conserva la funció telescòpica.

- L'elevat parell del motor elèctric permet conduir vehicles amb sistemes més rígids de direcció assistida i permet un major grau de precisió.

- Gràcies a la gran capacitat de reacció del motor elèctric, el sistema pot corregir ràpidament l'adreça perquè el vehicle segueixi la seva trajectòria sense desviar-se.

Tecnologia de compensació de terrè T3:

La tecnologia de compensació del terreny calcula la diferència entre la ubicació de l'antena GPS i la posició de treball desitjada, prenent com a referència el punt central del vehicle sobre el terreny. La tecnologia T3™ corregeix els errors de descentrat que generen els angles d'oscil·lació, el cabotejo i el balanceig del vehicle.

El sistema EZ-Pilot és compatible amb les pantalles FM-750 i FM-1000, que ofereixen una precisió GPS de +/-2,5 cm amb la tecnologia RTK.