Pferd-Rüggeberg, S.A. - Equips de control i reglatge d'eines

Pferd Combiclick

Sistema de fixació ràpida i refrigeració: per a la discos lijadores de ?bra

Fotografia de Sistema de fixació ràpida i refrigeració

Pferd presenta el seu sistema de jación ràpida i refrigeració Combiclick. Es tracta d'un sistema per a la discos lijadores de bra que Pferd ha patentat per Pferd i al que en la passada fira industrial de Munich l'estat alemany li va concedir el premi nacional a l'eina manual per a ús industrial més innovadora en 2008.

Entre els avantatges diferencials d'aquest sistema es pot destacar un canvi de l'eina extremadament ràpid i senzill sense necessitat de mitjans auxiliars i una excel·lent refrigeració de l'eina i de la peça de treball gràcies a l'especial geometria del plat de suport que en permetre una major ventilació aconsegueix una reducció considerable de la càrrega tèrmica.

L'escatat és tou i molt exible en l'amolado frontal i permet usar l'eina de forma plana, ja que els encenalls expulsats no provoquen ratlles i amb això s'aprofita totalment l'abrasiu disponible.

Amb les eines Combiclick es pot aconseguir almenys un 25% d'estalvi en el procés total i podria ser major depenent del material de treball.

Aquest sistema està disponible en les següents execucions:

- Corindón A: Universal per a treballs d'escatat en la indústria, taller i bricolatge.

- Corindón de zirconi Z: Per a treballs d'amolado bast amb un elevat rendiment i una bona durada en màquines angulars potents.

- Gra ceràmic CO: Escatat agressiu amb màxim rendiment d'arrencada i molt bona durada. El gra ceràmic és particularment apropiat per al tractament de materials durs.

- Corindón A-Cool: Per a la utilització en materials dolents conductors de la calor. Gràcies als activantes d'escatat s'aconsegueix una major arrencada de material, un escatat més fred i menor embozamiento.

- Corindón de zirconi Z-Cool: Per a treballs d'escatat exigents sobre materials dolents conductors de la calor. El corindón de zirconi obté el millor resultat d'escatat sobre màquines angulars potents.

- Gra ceràmic CO-Cool: Per escatat agressiu amb màxim rendiment d'arrencada en materials durs i mals conductors de la calor. Gràcies als activantes d'escatat s'aconsegueix una major arrencada de material, un escatat més fred i un menor embozamiento.

- Plats de suport Comblick: Els plats de suport i els discos d'escata Combiclick es poden utilitzar sobre amoladoras angulars convencionals. La geometria dels solcs del plat permeten un canal de ventilació perquè la càrrega tèrmica de l'abrasiu sobre la peça es vegi reduïda. Amb aquest nou sistema patentat es redueix considerablement el temps de canvi de l'eina.

Velocitat màxima: 80 m/s.