Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Recol·lectores de remolatxa

Ropa euroTiger

Recol·lectora de remolatxa: prepara el terreny pel laboreo posterior

Fotografia de Recol·lectora de remolatxa
L'euroTiger de Roba, comercialitzada per Pita, S.L., és una màquina recol·lectora de remolatxa multifunció, que garanteix un alt rendiment tant en terrenys llargs com a mitjans. La màquina ofereix a més una gran capacitat en zones amb un alt nivell de producció de remolatxes. L'euroTiger és la base per un laboreo del sòl mínim després de la recol·lecció de la remolatxa.

Els seus elements principals són:

- pelador: la fulla de la remolatxa es pica amb l'eix succionador i és guiada per la infinitat cap al plat esparcidor. L'altura del pelador és regulable. La fulla picada s'escampa després mitjançant el plat, per al posterior laboreo del terreny.

- descoronadores amb guia paral·lela: la fulla descoronadora realitza el tall del cap. Un dispositiu automàtic de cort s'encarrega d'un descoronado exacte, ajustant-se si es tracta de remolatxes elevades i fortament pelades, o enterrades i amb prou feines pelades.

- arrancador: amb el control automàtic de la profunditat de les reixes arrancadoras, ajustada a la profunditat de treball. Estan disponibles arrancadores PV5 amb una distància fixa entre els solcs de 45 o 50 cm. o VPV amb una distància variable de 45/50 cm.

- pilot automàtic/limitador de velocitat: perquè la màquina es guiï sola a la terra. A més, es pot activar un limitador de velocitat automàtic, que condueix la màquina de manera constant.

- cinta cribadora: tibada hidràulicament, que transporta les remolatxes arrencades amb summa cura cap als sols. En el terminal es pot regular, sense graons, la velocitat de la cinta. Està disponible amb un dispositiu d'inversió.

- sols: tres sols, en un enlazamiento òptim, realitzen una neteja molt eficaç i transporten ràpidament les remolatxes. El primer té un diàmetre d'1.800 mm, el que rep les remolatxes de la cinta cribadora. La seva regulació és en el terminal, seleccionant un dels 10 programes de neteja (de molt acurada a molt agressiva).

- elevador: per transportar les remolatxes a la tremuja. Té una amplària de 900 mm.

- tremuja: amb un volum de càrrega de més de 40 m3. El farciment es realitza directament a l'altura del segon eix. Amb la infinitat de la tremuja, l'altura de la qual es regula hidràulicament des de la cabina, es transporta la remolatxa cap a enrere, on estan els eixos disponibles per distribuir de manera uniforme. El buidatge de la tremuja es realitza mitjançant la cinta de descàrrega, de 220 cm d'altura, en molt poc temps (s'estimen uns 70 s per descarregar 40 m3 de remolatxes).

La cabina de l'euroTiger assegura una excel·lent visibilitat i ofereix una total comoditat a l'operador. L'assenteix és amb suspensió pneumàtica, la columna d'adreça és regulable, disposa de sistema de calefacció/ventilació i opció a aire condicionat. La consola de control és molt fàcil de manejar, amb pantalla gràfica.

Disposa de diverses maneres d'adreça, controlats electrònicament segons les maniobres a realitzar: per conduir en carretera s'activa l'adreça articulada i la de l'eix davanter. En el treball, es pot escollir entre 3 variants d'adreça; per a l'arrencada es pot conduir en el nivell 0, I o II. El primer s'utilitza també per travessar arrencant, sense articulació, mentre que amb la marxa II assegura un apisonamiento de 4,40 m d'ample.