Hunter Industries Incorporated - Programadores y controladores de riego

Hunter Pro-C

Programadors: programador de reg

Fotografia de Programadors
El disseny modular de la Pro-C ofereix la flexibilitat necessària per canviar el nombre de sortides de l'estació (de 3 a 15) en qualsevol moment. D'aquesta forma, es poden fer actualitzacions en un paisatge sense haver de canviar el controlador. Des del punt de vista d'un usuari, això també significa que només el controlador i els mòduls han de ser emmagatzemats, per la qual cosa mantenir un inventari és senzill i fàcil. També és compatible amb Solar Sync Hunter sensor ET. Amb el sensor Solar Sync, el Pro-C es converteix en un "control intel·ligent", que regula el temps d'execució de reg basat en el clima local. Pro-C també és compatible amb comandaments a distància Hunter per a l'activació ràpida del reg sense fil.

Facepack d'actualització (P / N 526205)

Pro-C ara té la capacitat per controlar la il·luminació. Una actualització facepack afegeix FX de control d'il·luminació, amb la capacitat per operar fins a 3 transformadors de llum amb 3 nous programes d'il·luminació (L1, L2, L3). La creació d'una programació per a un programa d'il·luminació és tan fàcil com crear un calendari per al reg, utilitzant les mateixes funcions de programació.

Nombre d'estacions: 3 a 15.

Tipus: modular.

Annexos: interior i exterior.

Els programes independents: 3.

Les hores d'inici per programa: 4.

Max. estació de temps d'execució: 6 hores.

El període de garantia: 2 anys.

Programes opcionals d'il·luminació específiques proporcionen reg independent i el control d'il·luminació (requereix actualització Pro-C/FX facepack).