Gardena - Recollidores de mànegues

Gardena Roll Up Automatic

Portamangueras murals: amb bateria

Fotografia de Portamangueras murals
Per a jardins petits, mitjans o grans, amb els seus suports de 15, 25 o 35 m de mànega, Gardena ofereix, amb la seva gamma Comfort, un Roll-up adaptat a cada necessitat. A més presenta el suport portamanguera mural de bateria.

Amb els suports portamangueras murals roll-up automatic Comfort, solament cal tirar de la mànega fins a aconseguir la longitud desitjada, sense esforç i sense exercir força. Després, la mànega es recull dins del portamanguera de forma automàtica i uniforme, simplement donant-li una petita estirada. Sense ajupir-se, sense manovella, i sense embrutar-se les mans. Aquests portamangueras vénen muntats amb mànegues Gardena de gran qualitat, de 13 mm (1/2”), que permeten obtenir un gran cabal d'aigua. Així mateix, el suport resulta summament pràctic per poder guardar fàcilment els diferents terminals de reg. El seu sistema anti-degoteig evita les fuites d'aigua després de l'ús, i amb el seu rosteix integrada ergonòmica es pot penjar, despenjar, i transportar fàcilment. El seu suport mural és totalment segur, i està orientat a 180º per a un magatzematge compacte.

Per la seva banda, el suport portamanguera mural 35 roll-up Li és un suport portamanguera mural de bateria al mercat. Amb 35 m de mànega, ideal per a jardins grans, a més dels avantatges i característiques dels altres models, gaudeix dels avantatges de la tecnologia Accu, que aporta encara una major comoditat. El Suport mural 35 roll-up Li permet un còmode desenrotllat de la mànega (sense resistència del moll) i un enrotllat automàtic de la mateixa, pràctic, segur i sense esforç, que s'aconsegueix simplement prement un botó. Alguna cosa molt útil, per exemple, per a persones majors. S'acciona amb una potent i segura bateria d'ió-liti, que és possible recarregar a tot moment. Uns indicadors lluminosos LEDs donen informació de l'estat de càrrega de la bateria o de qualsevol tipus d'incidència.